Τσάντα για Laptop Hp Value 16.1" Carrying Case Qb681Aa Μεγαλύτερη προβολή

Τσάντα για Laptop: Hp Value 16.1" Carrying Case Qb681Aa

Ιδανικά σχεδιασμένη για πρακτικότητα και άνεση, η Τσάντα HP Value Top Load 40,9 cm (16,1") έχει εσωτερική θήκη φορητού υπολογιστή με επένδυση, πολλές θήκες αποθήκευσης και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου.

Με μια ματιά
    • Μέγιστο Μέγεθος (ίντσες): έως 16''
  • Εγγύηση: 1 έτος

Περισσότερες λεπτομέρειες

QB681AA

Νέο

Άμεσα Διαθέσιμο

31,32 €


Προστατεύστε τον φορητό υπολογιστή σας HP κατά τις μετακινήσεις σας! Πρακτική και κομψή, η Τσάντα HP Value Top Load 40,9 cm (16,1") διαθέτει εσωτερικό χώρο φορητού υπολογιστή με επένδυση για προστασία από την καθημερινή φθορά, τα χτυπήματα και τα γδαρσίματα.
Τέλος στο ψάξιμο! Οι τσέπες μπροστά και πίσω προσφέρουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο κινητό, τα κλειδιά και τα εισιτήρια σας, ενώ ο χώρος οργάνωσης διαθέτει θήκες καρτών, θέσεις για στυλό και άλλες θήκες για τηλέφωνα, έγγραφα και καλώδια.
Απαλλαγείτε από το βάρος Η όμορφη τσάντα HP Value Top Load 40,9 cm (16,1") συνοδεύεται από ρυθμιζόμενο λουρί ώμου με επένδυση για περισσότερη άνεση και λιγότερο βάρος κατά τις μετακινήσεις σας.
Όπου και αν βρεθείτε, φυλάξτε και αναζητήστε τα πράγματά σας εύκολα και με ασφάλεια. Κομψό, ανθεκτικό και σε κουλ unisex χρώματα, αυτή η τσάντα HP Top Load αποτελεί τέλειο συνδυασμό μοντέρνου στυλ και κλασικής πρακτικότητας.
Τύπος Τσάντα
Συμβατότητα Laptop
Μέγιστη Διάσταση 16 "