Σχετικά με εμάς

Η Εταιρία μας

To Allaboutpc.gr είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και όχι μόνο, το οποίο εισάγει τη νέα αντίληψη στον χώρο της τεχνολογίας!

Διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστών, καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από hardware, software, περιφερειακά, ήχο και εικόνα, κινητή τηλεφωνία, βιβλία, παιχνίδια, εργαλεία, συσκευές θέρμανσης και πολλές ακόμα ηλεκτρικές συσκευές για κάθε είδους ανάγκες!

  • Κορυφαίας Ποιότητας Προϊόντα
  • Κορυφαίοι Κατασκευαστές
  • Άριστη και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Ποιοτικός Έλεγχος σε όλα μας τα προϊόντα

Οι Εγκαταστάσεις μας


Οι επενδύσεις σε κτιριακές υποδομές, συστήματα μηχανογράφησης, εσωτερικής οργάνωσης και σε ποιοτική εκπαίδευση των εργαζομένων υπογραμμίζουν την πολιτική της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και σφραγίζουν τη δέσμευση του allaboutpc.gr για διαρκή βελτίωση.

Αξιολογήσεις Πελατών

Η συνεργασία μου με τo allaboutpc.gr ήταν άψογη. Η ομάδα που ανέλαβε την εταιρία μας κατάλαβε από την αρχή τις ανάγκες μας και κατάφερε σε σύντομο χρόνο να πετύχει το αποτέλεσμα που μας ικανοποίησε πλήρως.Μία ομάδα από νέους ανθρώπους που μας εξέπληξαν ευχάριστα με τις δημιουργικές ιδέες τους και την άμεση λύση όλων των πιθανών προβλημάτων. Η εταιρία ήταν και παραμένει δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ασφαλείς και σίγουροι για την επιλογή μας.

Οι λέξεις ταχύτητα ,ακρίβεια, εξαίρετη εξυπηρέτηση και ένα  σπουδαίο αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι ικανές να περιγράψουν τον απόλυτο επαγγελματισμό που διέπει την εταιρεία σας.Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία .